2012. január 29., vasárnap

Taf toys 4 seasons játszószőnyeg +

Prága! 3 nap, 2 éj, 2 fő, Hotel Bohemians Garni*** - Jelenlegi ára: 22 980 Ft

Romantikus hétvége Prágában
3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére
a Vltava folyó partján található Hotel Bohemians Garni***-ban,  közel féláron Prága szívében!
Termékeim között hasonló üdüléseket találhat, mind közel féláron!
A kedvezményes szállásra feljogosító utalvány beváltható: 2012. február 2. - március 18.
Előzetes foglalás szükséges az utalványon található kóddal a hotelnél. Más kedvezménnyel nem összevonható.
 
+ Az ár tartalmazza a szállást és a büféreggelit 2 főre 2 éjszakára, és a parkolási díjat
+ A Hotel Bohemians a Vltava partján fekszik, kb. 10 percre a belvárostól
+ A szállodához kamerarendszerrel őrzött, zárt parkoló tartozik
+ Valamennyi szoba stílbútorokkal berendezett, fürdőszobával és toalettel, valamint műholdas TV-vel rendelkezik
+ A hotelben 24 órás recepciós szolgálat áll rendelkezésedre
Az utalványt kérem átutalással vagy befizetéssel fizessék ki.  A több rendelés miatt személyes találkozót nem tudunk lebonyolítani. Amint megérkezett az összeg,  küldjük email-ban (vagy esetleg postán) az utalványt, melyet egyedi azonosító tesz hitelessé! Ha bizonytalan, kérem tekintse meg értékeléseinket! Célunk az elégedett vásárlói visszajelzések gyűjtése.
Károly-híd, Óváros, Vencel tér, Aranyművesek utcája, sör, knédli, festői szépségű város, galériák, sok-sok turista. Aki járt már Prágában, többnyire visszavágyik. Újra megnéznéd a látnivalókat, vagy csak az életérzés hiányzik, ami a városháza óratornya előtt ragadja el az embert, mikor nézegeti a sorra megjelenő szenteket az ablakban? Esetleg felmásznál minden toronyba, ahová csak lehet, hogy onnan csodáld a város színes tetőcserepeit? Söröznél önfeledten egy hangulatos kiskocsmában? Vagy romantikus lánykéréshez keresed a megfelelő helyszínt? Ne böngéssz tovább, mert jobb ajánlatot nem találsz!
Ezzel az utalvánnyal egy romantikus hétvégét tölthetsz a száztornyú városban, a Vltava folyó partján található Hotel Bohemiansben, 10 percre Prága belvárosától. Három nap, 2 éjszaka, 2 főre, büféreggelivel, parkolással közel féláron!
A szálloda közvetlenül a Vltava partján helyezkedik el a város nyugodt részében, zöldövezetben. Prága központja és annak valamennyi műemléke könnyen megközelíthető. A szállodához kamerarendszerrel őrzött, zárt parkoló tartozik. A szobák egy-, két- és háromágyasak. Valamennyi szoba stílbútorokkal berendezett, fürdőszobával és toalettel, valamint műholdas TV-vel rendelkezik. Az ár tartalmazza a büféreggelit. A hotelben 24 órás recepciós szolgálat van.
Ha a látnivalókat már unod, látogass el a Karlin karneválra (2012. február 4. ), vagy az Őrült napra (2012. február 24. ), esetleg a prágai utcai karneválra (2012. februrár 10. ).


Jelenlegi ára: 22 980 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 14:44
. Prága! 3 nap, 2 éj, 2 fő, Hotel Bohemians Garni*** - Jelenlegi ára: 22 980 Ft

Fontos